Ferdinand 27, Cluj–Napoca

marți–sâmbătă: 09:30 – 19:00, duminică–luni închis.

Am strâns mai jos câteva întrebări des auzite și răspunsurile noastre. Te rugăm să le citești înainte să ne scrii, poate răspunsul tău se găsește acolo. Ne vom strădui să îți răspundem printre bunătățile pe care le mânuim și îți mulțumim pentru răbdare.

Întrebări frecvente

În general nu. Dacă lucrați cu un wedding planner care gestionează toate elementele din lista de mai jos, atunci putem porni o discuție și așteptăm un mesaj.

  • Nu avem amenajare și veselă disponibilă, va trebui să gestionați dvs. acest aspect;
  • Nu putem pregăti platou pentru degustare, însă vă recomandăm cutia Exquisite din meniul nostru unde găsiți toate sortimentele din meniul Sinestezie;
  • Sortimentele și prețurile noastre sunt standard și le găsiți toate pe site în secțiunea Comandă; ele pot fi modificate fără o notificare în prealabil și vă încurajăm să verificați constant actualizările;
  • În experiența noastră cu alte ocazii, porția recomandată pentru deserturile individuale (miniaturi torturi) este de un desert (cca. 100g) pentru fiecare persoană;
  • Produsele noastre necesită păstrare la o anumită temperatură și este nevoie să vă asigurați că spațiul în cauză le poate depozita la temperatura solicitată de noi;
  • Deliciile noastre sunt potrivite a fi consumate în maxim 30-60 de minute de la scoaterea lor din frigider. Veți avea nevoie de personal dedicat pentru zona de servire (Candy Bar etc.) care să poată scoate frecvent produsele din frigider înainte de servire.

Deocamdată nu.

În fiecare zi stabilim traseul în funcție de comenzile apărute, pentru eficiență maximă. Nu putem avea predictibilitate, atât că putem spune că livrările se fac în prima parte a zilei de către curierii noștri.

Deocamdată nu.

Preferăm să lucrăm cu persoane apropiate nouă în locul serviciilor de acest gen și suntem convinși că este mai plăcut și mai cald să vă întâlniți cu aceeași persoană când primiți cutia de la noi. 

Nu. Comenzile online sunt menite strict pentru livrare la o adresă specificată de dvs.

Cu excepția torturilor (de cca. 1kg) care sunt disponibile exclusiv online, în Ferdinand 27 pregătim zilnic stocuri proaspete din toate produsele noastre curente și vă așteptăm între 9:30 și 19:00, de marți până sâmbătă, fără comandă.

Deocamdată nu.

Am ținut cursuri în trecut și avem în plan să repornim o serie similară de cursuri. De îndată ce suntem pregătiți vă vom anunța pe Instagram, Facebook și în newsletter. Un motiv grozav să vă asigurați că ne urmăriți activitatea acolo.

Da. Permanent suntem în căutare de oameni în echipa noastră. Vă rugăm să completați acest formular dacă sunteți interesați sau să-l trimiteți celor care credeți că ar fi bucuroși să ni se alăture.

Vă așteptăm de marți până sâmbătă, între 09:30 și 19:00.

Duminică și luni nu suntem deschiși. În același timp, laboratorul din Dumbrava Roșie nu mai are program cu publicul.