Meniu

Dacă preferați o variantă digitală a meniului nostru tipărit, puteți să-l downloadați de aici.

De ce e important pentru noi meniul acesta? 

De un an și jumătate de când suntem pe piață, am experimentat tot felul de zone. Cei care ne sunt aproape sau care se uită pe pagina noastră de Facebook în istoric pot observa că am încercat tot felul de tarte, millefeuille și chiar și pâine. E un proces natural pentru o afacere mică, să-și exploreze limitele și să descopere care-i locul în care se simte cel mai bine. 

Meniul pe care-l aveți în față este primul nostru meniu concept. Asta înseamnă că am ajuns la o zonă care credem că ne reprezintă și pe care credem că putem să construim mai departe. 

De ce Suprematism?

Când am început să ne gândim la acest meniu, am avut în vedere două dintre dintre cele trei valori principale ale noastre: rafinament și modernitate. Am vrut ca atât din punct de vedere al gustului, cât și din cel al designului să se reflecte aceste două valori: rafinament în sensul de echilibru și eleganță șii modernitate în sensul de tehnici de gătire la zi cu ce se întâmplă în marile cofetării și explorarea unei direcții vizuale care nu s-a mai făcut până acum. 

Ne-am luat inspirația din curentul din artă care se numește „Suprematism”. A pornit undeva în jurul anului 1915 și a fost denumit așa de către Kazimir Malevich, inițiatorul acestei mișcări. Malevich susține că obiectele de artă sunt purtătoare ale emoțiilor umane, el vorbește în manifestul cu numele „The Non-Objective World” despre supremația sentimentului pur în artă. Malevich e cunoscut îndeosebi pentru lucrarea „Pătratul negru”, reprezentativă pentru conceptul de suprematism și minimalismul ei (șocant pentru acea vreme) exprimă sentimentul pur și spațiul alb, absolutul și golul dincolo de acest sentiment.  

La vremea aceea, mișcarea a fost ALTCEVA. Suprematiștii ignorau cu bună știință reprezentările obiectelor cu care ochiul uman e obișnuit, lăsând deoparte virtuozitatea formelor clasice, folosind compoziții abstracte, însă nu doar forme de dragul artei, ci reprezentări ale acelor sentimentelor „pure”.

Ne-a inspirat suprematismul pentru formele sale minimaliste, curate, ritmate, echilibrate. Ne-am regăsit în ideea aceasta a sentimentelor pure și în pionieratul pe care-l făcea Malevich în perioada lui. Cu toată modestia, nici nu ne permitem să ne comparăm, însă credem că fiecare, în domeniul său de activitate, trebuie să tindă către perfecțiune și să evolueze. 

Lucrările lui Kazimir Malevich care ne-au inspirat: 

Cum se dezvoltă un meniu? 

Cu multe teste, experimente și enorm de multă muncă. Atât pe zona de gust, până ce găsești echilibrul perfect, cât și pe zona decorului. Iată câteva fotografii din procesul nostru de lucru: 

Care sunt deserturile din meniul nou?

Pătrat negru
Cerc negru
Compoziție 1
Compoziție 2
Compoziție 3
Triunghi galben

Cum puteți comanda?

Pentru comenzi, vă rugăm să folosiți formularul de comandă din link-ul acesta: https://forms.gle/1n3AoP21Am2L91oC8